Tässä ajatuksiani myös videolla:

”Olen Hanna Laine, 48-vuotias lähihoitaja. Työssäni toimin varhaiskasvatuksen lastenhoitajana esiopetuksessa. Vapaa-aikana toimin erilaisissa luottamustehtävissä sekä harrastan monipuolisesti liikuntaa ja luen kirjoja. Tämän valtuustokauden olen hoitanut valtuuston puheenjohtajan tehtävää. Toimin myös maakunnallisessa luottamustehtävässä maakunta- hallituksen jäsenenä.

Hyvän elämän perusta luodaan kunnissa. Palvelut lapsille ja perheille luovat turvallista ympäristöä kasvaa ja kehittyä sekä vanhempien käydä työssä. Sosiaali- ja terveyspalvelut takaavat meille kaikille hyvän hoidon sairauden tai muun vastoinkäymisen kohdatessa. Inhimillinen vanhuus on jokaisen perusoikeus.  Hyvin suunnitellut ja turvalliset asuinympäristöt sekä vapaa-ajan palvelut tuovat mukanaan viihtymistä, harrastusmahdollisuuksia ja yhteisöllisyyttä. Juuri näistä asioista päätetään valtuustossa.  Haluan olla mukana rakentamassa sellaista kotikaupunkia jossa meillä kaikilla on hyvä olla ja myös heikommassa asemassa olevista pidetään huolta. Tulevaisuuden kannalta on tärkeää että Kangasala kasvaa ja kehittyy. Meidän pitää huolehtia myös siitä, että kaupungissa on hyvät olosuhteet yrityksille jotka luovat työpaikkoja. 

Minulla on ollut ilo ja kunnia olla mukana Kangasalan kaupungin päätöksenteossa jo pidemmän aikaa. Koen että minulla on edelleen annettavaa kangasalalaisille valtuutettuna. Asiat eivät useinkaan etene nopeassa tahdissa vaan muutokset sekä kehittämistyö vaativat aikaa, lujaa tahtoa ja kykyä yhteistyöhön. Lupaan edelleen hoitaa asioita myönteisellä asenteella, sitkeydellä ja tahdolla, mikäli tulen valituksi valtuustoon. Kehitetään kotikaupunkia yhdessä – vaikuta sinäkin äänestämällä!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *