Valtuustokollegoiden ja työkavereiden kommentteja minusta:

”Hannalla on sopivasti jämäkkyyttä mielipiteensä esilletuomiseen, valtavasti tietoa sote-asioiden päätöksenteosta ja lisäksi myös mukana arjen ongelmissa päivätyönsä kautta. Tulevassa aluevaltuustossa ovat ne osaajat valttia, joilla on kokemusta ja tietoa ja kykyä käyttää näitä kahta.” 
Anne-Mari Thomassen 

Hanna on:

 – Kuuntelutaitoinen ja erilaiset näkemykset huomioon ottava

 – Vahva kokemus maakunnan asioista

– Tahtoa kehittää maakunnan asioita

Pekka Lahti

”Arvostan Hannaa suuresti työkaverina, koska hänellä on jalat tukevasti maassa hankalissakin tilanteissa. Hanna on luotettava ja paneutuu aina kaikkiin asioihin sydämellään.”

Anu Hiltunen, työkaveri


”Hanna on loistava valtuuston puheenjohtaja, joka perehtyy ja käyttää aikaa käsiteltäviin asioihin. Jos on pakko äänestää demaria, Hanna laine on hyvä valinta. ”

Jaska Leino

”Hanna on ystävällinen ja toisia kunnioittava valtuustotoveri. Hän perehtyy asioihin perusteellisesti ja on päätöksenteossa asiallisen jämäkkä. Arvostan häntä vilpittömästi.”

Topi-Pekka Kuusjärvi

Hanna:

”Sun kanssa on helppo jutella asioista ja et anna kenenkään sortaa toista. Pidät pääsi rohkeasti kun ajat asiaa jota pitää ajaa etkä mielistele mielistelyn takia.”

Sarianna Soismaa, työkaveri

”Hannalla on laaja-alainen osaaminen ja kokemus kuntapäätöksenteosta sekä maakuntapolitiikasta. Hanna tekee politiikkaa, jossa hän kuuntelee muita ja ottaa huomioon asioiden erilaiset näkökulmat. Hanna pystyy ottamaan haltuun laajoja kokonaisuuksia ja operoimaan haastavissakin tilanteissa. Valtuuston puheenjohtajana Hanna on napakka ja tehokas. Hän antaa kuitenkin riittävästi tilaa keskustelulle ja ottaa erilaiset toiveet ja ajankohtaiset asiat huomioon. Hannan kanssa on ollut ilo tehdä yhteistyötä, sillä häntä on helppo lähestyä. Olen itsekin saanut Hannalta opastusta omalla poliittisella urallani.”

Sina Isokallio

”Olen oppinut tuntemaan Hannan 16 vuoden ajalta Kangasalan kaupunginvaltuutettuna. Kollegavaltuutettuna ja valtuuston puheenjohtajana Hanna on ahkera, luotettava ja aina paikalla. Hän on neuvottelukykyinen ja oikeudenmukainen. Uskallan suositella aluevaltuustoon!”

Eija Eskola

 ”Yhteistyökykyisiä päättäjiä tarvitaan aluevaltuustossakin, oli puolue mikä tahansa.”

Heikki A Ollila

”Valtuuston puheenjohtajana Hanna on tasapuolinen, riittävän jämäkkä asioiden hoitaja.

Hanna tekee tätä työtä suurella sydämellä, hän perehtyy asioihin ja omaa laajan asiantuntemuksen ja ison verkoston joka on arvokas etu asioiden eteenpäin viemisessä, niin paikallisesti kuin seudullisesti.

Hannan kanssa on helppo ja luontevaa asioida.

Toivoisin lisää tälläisia ihmisiä yhteisten asioiden hoitajiksi.

Raimo Kouhia

”Hanna on lämminsydäminen asiaosaaja – oikeastaan jopa kävelevä tietopankki. Ihailen sitä, kuinka Hanna hoitaa luottamustoimiaan ja työskentelee määrätietoisesti pirkanmaalaisten ja kangasalalaisten yhteisten asioiden eteen. Hannassa yhdistyy kyky omaksua nopeasti valtavia asiakokonaisuuksia, kyky tarkastella asioita kriittisesti eri näkökulmista sekä kyky aidosti kuunnella muitakin hyvien neuvottelutaitojen kera. Hanna on luotettava ja aikaansaava kaikessa mihin ryhtyy – hyvät yhteistyötaidot varmistavat sen, että päätöksiin päästään hyvässä ja kaikkia arvostavassa ilmapiirissä.”
Irina Tuokko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *